pvpserverlar

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
pvpserverlar

pvpserverlar,ogame hızlı serverlar,ogame script paylaşımı,knaight pvpserverlar

2 posters

üyelere aynı anda karanlık madde yollamak

Admin
    Sadık Üye
    Sadık Üye

Tecrübe Puanı : 1443

üyelere aynı anda karanlık madde yollamak Empty üyelere aynı anda karanlık madde yollamak

Mesaj tarafından Admin Ptsi Haz. 20, 2011 12:18 am

Alıntı atesbaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

valla bende bu eklentiyi ariyorum kayıt olan her oyuncuya anında 500.000 karanlık madde verebilsem ne güzel olacak... saygılarımla inşallah mesajım gereken yere gitmiştir ...

bunun icin phpmyadmin e gir ordan users tablosuna ordanda darkmatter satırını bul düzenle de (kaleme bas) ordan da değeri kac k karanlık madde vermek istiorsan oadar yapman yeterlidir üyelere aynı anda karanlık madde yollamak Smile

Alıntı javel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mesela admin panele aynı anda herkese hediye olarak karanlık madde verme kısmı yapılabilir mesela özel bayramlarda falan hediye olarak 20k gibi karanlık dagitilabilir tek tek vermekdense üyelere aynı anda karanlık madde yollamak Smile bu biraz daha gelisdirilebilir filo verilebilir falan filan üyelere aynı anda karanlık madde yollamak Smile sizce nası fikir ?

yeni versionda evet olabilir ozamana kadar SQL sorgusunu verebilirim ama

PHP- Kodu:

UPDATE `trproject_usersSET `darkmatter`=`darkmatter` + '50000' ;  

bu sorgu yeterli olacaktır tüm üyelere 50 k karanlık madde ekleyecektir 50000 i değiştirirseniz o kadar ekleme yapacaktır
    trurkish
    YENİ ELEMAN

YENİ ELEMAN

Tecrübe Puanı : 14

üyelere aynı anda karanlık madde yollamak Empty Geri: üyelere aynı anda karanlık madde yollamak

Mesaj tarafından trurkish Ptsi Tem. 11, 2011 6:14 am

selam
    benim istedigimde yeni üye olanlara karanlik made versin ama birtürlü yapamadim SQL sorgusu yaptigimda üyelere k-made gidiyor
    ama benim istedigim üye olana kendi versin siszin degiginiz yerlere baktim (phpmyadmin de darkmatter satiri bulamadim)
    phpmyadmin den bunu nasil yapabilriim

simdiden tesekürler iyi calismalar
    Admin
    Sadık Üye
    Sadık Üye

Tecrübe Puanı : 1443

üyelere aynı anda karanlık madde yollamak Empty Geri: üyelere aynı anda karanlık madde yollamak

Mesaj tarafından Admin Ptsi Tem. 11, 2011 9:15 am

trurkish demiş ki:selam
    benim istedigimde yeni üye olanlara karanlik made versin ama birtürlü yapamadim SQL sorgusu yaptigimda üyelere k-made gidiyor
    ama benim istedigim üye olana kendi versin siszin degiginiz yerlere baktim (phpmyadmin de darkmatter satiri bulamadim)
    phpmyadmin den bunu nasil yapabilriim

simdiden tesekürler iyi calismalar

includes constants kontrol edin orada dark matter var yada ilk basta verilcek olan hersey var mesala depo kapasitesi oradan yapmayı dene

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 4:25 pm