pvpserverlar

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
pvpserverlar

pvpserverlar,ogame hızlı serverlar,ogame script paylaşımı,knaight pvpserverlar

Karabasan (uyku felci) astral seyahatmı

Admin
    Sadık Üye
    Sadık Üye

Tecrübe Puanı : 1443

Karabasan (uyku felci) astral seyahatmı Empty Karabasan (uyku felci) astral seyahatmı

Mesaj tarafından Admin Ptsi Ağus. 22, 2011 1:21 pm

Arkadaslar internetten cok fazla
    makale okudum bu konu ıcın ve sunun farkına vardım gozlerimiz kapalı olduğu halde etrafı goruruz kımıldayamayız bağramayız ama kendimize geldiğimizde gozlerimizi acarız yani o an gozlerimizi kapalıydı ama biz nasıl oluorda etrafı gorebiliorduk ?

ASTRAL SEYEHATTA RUH BEDENDEN CIKAR VE ETRAFI GORURUZ ASLINDA OLAY SU RUH BİZLE CIKMAK ARASINDA SIKISINCA BİZİM GOZLERİMİZ KAPALI OLDUĞU HALDE RUH SAYESİNDE ETRAFI GOREBİLİORUZ O ANDA KORKMAK YERİNE SUNU YAPIN YUKSELDİĞİNİZİ DUSUNUN MESALA TAVANA YAKLASTIĞINIZI astral seyehata gecis yapmıs olucaksınız aslında bunun korkulcak bisi olmadığını tam tersine bir yetenek olduğunu anlıcaksınız İnternette bilmeyenler astralseyehatın ne olduğunu aratabilirler

KESİNLİKLE ALINTI DEİL BENİM KENDİ YAZIMDIR FARKLI DUSUNCESİ OLAN VARSA VE ASSAĞIYA YAZARSA SEVİNİRİM HEPSİNE CEVAP VERİCEM CUNKU BU KONU ICIN COK ARASTIRMA YAPTIM

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 4:29 pm